top of page

'Bijna altijd hangt een lichamelijke klacht samen met niet- verwerkte emoties.'

Nei-therapie

N.E.I. staat voor Neuro Emotionele Integratie en is een uniek systeem ontwikkeld vanuit allerlei verschillende geneeswijzen en methodieken door de arts Roy Martina. Het is een methode die zich richt op de oorzaak en motivatie van gedrag en het loslaten van blokkades en belemmerende overtuigingen. Zo ben je in staat de relatie te zien tussen hoe je jezelf voelt en je gedrag. N.E.I. maakt het mogelijk om te communiceren met het onderbewuste. Deze methode biedt de mogelijkheid om onbewuste, onverwerkte emoties naar boven te halen en te verwerken. Zolang je bewuste en onbewuste niet congruent zijn (overeenstemmen) kost dat energie. Hierbij is het niet nodig om emoties volledig te herbeleven.

Met behulp van N.E.I. therapie kunnen jouw belemmerende overtuigingen opgespoord - en verwerkt worden. De incongruentie tussen je bewuste en onbewuste worden met behulp van een meetapparaat; de Biotensor opgespoord.

 

De Biotensor is een veelzijdig apparaat en maakt het voor mij mogelijk testen en onderzoeken uit te voeren op het gebied van middelen, energie, chakra’s en meridianen.

 

  • Emotionele blokkades, miasma’s (overerfbare emoties) of bv verzwakkende elementen opsporen tijdens een N.E.I. Sessie en/of foto analyse.

  • Testen op allergieën, voedselcombinaties, vaccinatieschade

  • Zoeken naar middelen die nodig zijn om de balans te herstellen zoals Flowerplexen, Constitutieplexen, Gemmoplexen, Bloesem Remedies

  • Een EE behandeling (Emotioneel Evenwicht) uitvoeren met een Acpasonic. Een Acpasonic is een apparaat dat wordt gebruikt i.p.v. acupunctuurnaalden. Het heeft een infrarood signaal en een trilling. Het apparaat is uitgebreid getest en heeft een zeer diepe werking om te helpen het Emotionele Evenwicht te herstellen. Dit wordt vaak gedaan aan het einde van een N.E.I. sessie.


 

Nota Bene

 

N.E.I. therapie kan ondersteund worden door N.L.P., Neuro Linguïstisch Programmeren. 

NLP is een communicatiemodel dat ons op een praktische manier duidelijk maakt dat ons gedrag bepaald wordt door overtuigingen, voorgeprogrammeerde stappen en onbewuste reacties. NLP biedt technieken om op een snelle manier veranderingen bij jezelf en anderen te bewerkstelligen.

Bijna altijd hangt een lichamelijke klacht samen met niet-verwerkte emoties.

Met N.E.I. behandelingen worden vaak verbluffend snel resultaten behaald. Bij een proces kan soms ook geleidelijk aan, stap voor stap, een oud patroon worden doorbroken door telkens een laagje van de diep gewortelde beschermingsmechanismen af te pellen. Tevens maak ik steeds vaker gebruik van Systemisch Werken (familie opstellingen, tafelopstellingen) om zo de situatie en inzichtelijk te maken. 

bottom of page