top of page

'Foto`s houden energetische eigenschappen van de desbetreffende persoon vast.'

Foto Analyse

Met behulp van een foto kan ik een NEI onderzoek/sessie doen, zonder dat iemand naar mijn praktijk hoeft te komen. Dit is mogelijk doordat foto`s energetische eigenschappen van de desbetreffende personen vasthouden. Vooral ouders die niet in de buurt wonen of bv in het buitenland wonen, vragen mij om een foto analyse, maar ook wanneer ouders met hun kind al bij meerdere therapeuten zijn geweest en ze het te belastend voor hun kind vinden om weer naar iemand toe te gaan, kan het een uitkomst bieden. Een foto analyse kan dan een goede manier zijn om meer duidelijkheid te krijgen. Tevens kan ik hulp bieden met therapeutische middelen.

 

Met behulp van de biotensor kijk ik welke van de 5 basis elementen: “vuur, aarde, metaal, water en hout” verzwakt is. Ik ga altijd uit van prioriteit. Bij ieder mens is er wel iets verzwakt, maar waar heeft iemand het meeste last van? Uiteraard kan ik ook werken met een bepaalde hulpvraag van ouders. Wat blokkeert, waardoor de energie niet meer goed stroomt? Kunnen homeopathische middelen of bloesem remedies hulp bieden? Is er wellicht een allergie of heeft een kind vaccinatie ontstoringstabletjes nodig? Heeft een kind last van een overerfbare emotie uit de familie (een miasma) of is een kind hoogsensitief en heeft het last van de gevoelens van andere kinderen, leerkrachten of familieleden?

Mijn bevindingen werk ik na de analyse uit in een verslag. De therapeutische middelen die nodig zijn stuur ik mensen toe. De bloesem remedies kunnen thuis opgehaald worden. Ik kan het tevens tegen een extra vergoeding toesturen. Het past helaas niet door de brievenbus dus ben ik genoodzaakt de verzendkosten van 6 euro 95 door te berekenen.

 

N.a.v. de uitkomst van de foto analyse kan ik ouders advies geven in een eventueel vervolg. Zo kan het zijn dat ik adviseer dat een kind alsnog een bezoek brengt aan mijn praktijk, maar het gebeurt ook regelmatig dat ik het kind kan helpen door met de ouders aan de slag te gaan. Kinderen voelen alles en nemen vaak emoties van ouders over. Ouder en kind zijn nauw met elkaar verbonden. Heeft u vragen hierover dan kunt u mij een bericht sturen.

bottom of page